Actief en sportief

 

Een verfrissende duik of sportief bezig zijn op een wakeboard, kneeboard of waterski’s. En pas op dat de kano niet omvalt! Bezoek het waterskicentrum in Emst, verken het Apeldoorns Kanaal of vaar met een reusachtige klomp over de IJssel met van Vadesto Buitensportactiviteiten en rondvaarten in Hattem. Daarnaast verhuurt Vadesto fietsen, steppen en ATB’s. Bekijk het bod op de Vadesto website!

Geen mooi weer? Dan ga je lekker binnen zwemmen, in Wezep kun je heerlijk zwemmen in een verwarmd subtropisch zwembad De Veldkamp. Of zwemmen in zwembad De Koekkoek in Vaassen.

Georganiseerde outdooractiviteiten? Dat kan bij North East Outdoor. Deze organisatie is gespecialiseerd in het organiseren van groepsactiviteiten.

Actief met water zonder een nat pak? Haal je fiets uit de schuur en volg een van de mooie fietsroutes langs het water. Onderweg stop je bij een water(afs)tappunt om je bidon te vullen met Veluws water.Op de Veluwe zijn veel verschillende fiets- en wandelroutes. Na een lange dag gefietst of gewandeld te hebben, overnachten op de Veluwe? Bekijk ons aanbod: Klik hier!

Geen fiets mee, maar toch willen genieten van de mooie Veluwse natuur? De Veluwe biedt de Veluwefiets aan. Deze fiets kun je via de telefoon of per e-mail huren en ophalen bij een opstappunt, al deze opstappunten liggen dichtbij een fietsknooppunt, zodat je gemakkelijk aan een fietsroute kunt beginnen.

 375x250_waterrecr_apeld_k_5_klein  375x248__dsc1532
Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op de Waterrijke Veluwe!
Ga terug naar de homepagina.