Bed and breakfast op de Waterrijke Veluwe

Lekker een paar nachtjes weg? Geniet van de verschillende B&B’s. Per gemeente hebben we 3 luxe B&B’s uitgezocht. Laat je inspireren door de verschillende faciliteiten die elke Bed and Breakfast aanbiedt.


Bed and Breakfast

 

Gemeente Heerde

Bij Christies B&B vind je een kleine B&B die zorgt voor optimale luxe. Deze net gebouwde overnachtingsplek ligt in de buurt van Heerde en je hoeft alleen maar de weg af te lopen en je komt in het bos en op de heide.

Bij Slapen op nr. 1 overnacht je in een boerenstal. De inrichting van deze boerenstal is creatief en speels. Deze vernieuwde boerenstal bevindt zich achter de Veluwse woonboerderij en heeft luxe en sfeervolle inrichting. Deze B&B bevindt zich aan het oosten van Heerde.

In Wapenveld staat B&B Nummer 21. Deze B&B heeft een grote kamer van 32m² en beschikt over een privé badkamer. Nummer 21 heeft de charme van een boutique hotel en is uitermate comfortabel.

Gemeente Epe

Een unieke B&B, slapen in een oude malerij. Bij B&B De Silogie kun je comfortabel genieten van de rustige landelijke omgeving die de Veluwe biedt. Er is keuze uit verschillende kamers en elke kamer heeft weer verschillende faciliteiten.

In het prachtige buitengebied van Epe ligt de luxe B&B Be-Home, met een eigen zwembad (geopend van mei t/m september). Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet, bad en inloopdouche.

In een oude varkensstal genieten van luxe, privacy en comfort? Dat kan bij B&B De Wroeter. Deze oude varkensstal is omgebouwd tot een comfortabele Bed and Breakfast. Ook heb je een privétuin en privéterras.

B&B Silogie
B&B Slapen op Nr. 1 B&B De Silogie

Gemeente Hattem

B&B Rivierduin ligt 2,5km vanaf het pittoreske stadje Hattem. Deze B&B heeft een unieke locatie in de uiterwaarden van de IJssel. De kamer is modern ingericht en zorgt voor een huiselijk gevoel!

Bed and Breakfast De Larix ligt midden in het bos en is uitermate geschikt voor wandelaars of fietsers. Wil je genieten van comfort en een gemoedelijk sfeertje? Dan ben je op de perfecte locatie.

Langs de dijk van Hattem naar Zalk ligt B&B De Boerderij. De Boerderij biedt comfort en een prima verblijfplaats en beschikt over een ruime ontbijtbuffet.

Gemeente Oldebroek

Ook voor een Bed and Breakfast kun je op De Waterrijke Veluwe uitstekend terecht. Er wacht je een warm welkom bij B&B De Heidehoeve in Wezep! Naast een echte Veluwse boerderij vind je er gastenkamers met eigen ingang en badkamers en er is tevens een vakantiehuis met open haard. Lekker na een heerlijke fietstocht langs Veluwse wateren.
Net buiten Elburg vind je de B&B: Buitenplaats Natuurlijk Goed. Ga even weg uit de waan van de dag en kom onthaasten in het groen in een van de luxe kamers. In Oldenbroek staat de Bed & Broodje de Lindenhoeve in het midden van alle natuur. Tussen de weilanden en vlakbij de bossen. Deze B&B heeft ruime kamers met daarbij een keuken. Geniet volop van deze luxe!

 De rivierduin  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  B&B Rivierenduin  B&B De Heidehoeve
 Ga terug naar de homepagina.