Hotels op de waterrijke veluwe

 

Meerdere dagen aaneengesloten genieten van de prachtige Veluwse natuur? Boek dan een overnachting of arrangement op de Waterrijke Veluwe. De perfecte locatie voor een romantisch weekendje met z’n tweetjes!

 

Hotels

 

Op zoek naar een eenvoudige maar luxe overnachting? Bij de Hoeve van Loo hebben ze 8 verschillende kamers en elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Na een goed ontbijt kan je gaan genieten van de mooie omgeving!

Geniet van de speciale arrangementen bij hotel de Witte Berken in Epe. Dit hotel biedt verschillende arrangementen aan, voor ieder wat wils! Daarnaast beschikt dit hotel over veel verschillende luxe faciliteiten.

Bij Hotel Dennenheuvel in Epe voel je je direct thuis. De 34 luxe, comfortabel ingerichte kamers en de gastvrijheid van Familie van Uden en hun medewerkers zorgen ervoor dat je een fijne uitvalsbasis hebt om de Waterrijke Veluwe verder te ontdekken!

Bij ECR Care Hotel & Resort Groot Stokkert kunt u zorgeloos vakantie houden te midden van de Veluwse bossen en heidevelden. Zowel het terrein als de hotelkamers, bungalows en appartementen zijn volledig toegankelijk voor mensen met een beperking.

Hotel de Witte Berken Groot Stokkert
 Hotel De Witte Berken  Hotel ECR Groot Stokkert
Ga terug naar de homepagina