Ontspannen

 

 Je voelt je als nieuw na een bezoek aan de Waterrijke Veluwe! Ga heerlijk ontspannen vissen, een dagje naar het strand of laat je verwennen in een luxe wellnessresort. Zonnen, saunabaden of ultiem genieten van een massage of (gezichts)behandeling. Op de Waterrijke Veluwe laad je weer helemaal op…

 

Sauna en massage

Bij de Veluwse Bron is het overheerlijk genieten van opgietingen, sauna’s, stoombaden, wellnessfaciliteiten en culinaire ontspanning! Naast deze faciliteiten zijn er ook nog speciale beautybehandelingen en massages.

Bij Zwembad De Veldkamp is het ook mogelijk om te genieten van wellness, zoals een Finse Sauna, kruidenbaden, Turks stoombad en een zonnebank.

Dagje strand of vissen

Is het lekker weer en wil je lekker aan het strand liggen? Bij Heerde hebben ze het recreatiegebied het Heerderstrand. Hier kun je genieten van een lekkere frisse duik of fanatiek beachvolleyballen! Het kan allemaal!

In Hattem in de haven kun je goed vissen, ook aan de ijssel zijn verschillende mogelijkheden om lekker je vishengel uit te gooien. (wel moet je hier een vispas voor hebben)

 
  
Ga terug naar de homepagina.